Gereserveerd of wachtlijst puppy

Gereserveerd of wachtlijst puppy

Indien u geïnteresseerd bent in een pup uit een door ons gepland nest, nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek. (Dit gesprek is geheel vrijblijvend en u zit nergens aan vast).
Aangezien onze honden leden zijn van ons gezin vinden wij het heel belangrijk vooraf te weten waar onze toekomstige pups terecht komen. Een stabiele thuissituatie en met de juiste doelstelling kiezen voor dit ras, heeft voor ons dan ook hoge prioriteit. Wij geven u graag de tip om al uw vragen die u aan ons wil stellen van te voren op te schrijven, zodat u zeker weet dat u alle informatie krijgt wat u graag wil weten. Tijdens dit gesprek leren wij elkaar beter kennen en kunnen wij u alles vertellen over de aankomende combinatie (de ouders van het geplande nestje). Uiteraard maakt u ook kennis met onze honden en zijn alle testen/gezondheidsonderzoeken van de ouderdieren in te zien. Indien u aan het einde van het gesprek een vertrouwd gevoel bij ons als fokker heeft (en wij bij u als eigenaar voor onze pup), plaatsen we u graag op de lijst voor een potentiële pup. Vanaf dat moment zullen wij u op de hoogte houden van alle verdere ontwikkelingen rondom dit nest.

Wij verkopen onze pups met een verkoopcontract om zo het welzijn van onze pups te beschermen.  Daarnaast krijgt u kopieën mee van diverse gezondheidsonderzoeken van de ouderdieren. Indien u besluit bij ons een pup te kopen vragen wij na u keuze van de pup een aanbetaling, (hiermee is de pup voor u gereserveerd met contract) deze is niet terug vorderbaar.  Dan gaat de pup gelijk vanaf 8 weken oud naar de nieuwe baas of het gezin.

Kennismaking met ons ras

Indien u graag meer informatie wil over ons prachtige ras en kennis wil maken met onze honden dan nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek. Wij nemen graag de tijd om onze passie over dit ras met u delen! U kunt dan gelijk zien hoe onze honden bij ons in huis leven en hoe enthousiast deze honden zich gedragen als er bezoek komt. U zult zien dat als u bij ons binnen komt dat u vriendelijk wordt begroet. Na een minuut of 10 is het dolle gedrag wel over en gaan ze weer heerlijk op de bank liggen of kruipen lekker tegen u aan. Sta dan ook niet raar te kijken als ze u een kustje proberen te geven. We proberen u op deze manier een indruk te geven over dit geweldige enthousiaste ras dat wij met veel passie en liefde fokken.

Bedankt voor uw interesse in onze honden en kennel. Hopelijk hebben we ook een passende pup voor u. Indien dit niet het geval is kunnen wij u wellicht op weg helpen met enige referenties. Wij waarderen een eerste contact via Email of telefoon. Alle aanvragen worden serieus behandeld en worden altijd beantwoord.

Ria en Mark

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.